Det är så himla nära nu

    Idag har vi äntligen hunnit sätta oss ned och titta igenom att göra-listan för bröllopet. Gaah, det är så mycket grejer kvar att jag blir alldeles vimsig. Borde sova för länge sedan men sitter och försöker få ordning på det sista med bordsplaceringen så att vi kan dubbelkolla det imorgon och sedan bocka av det.

    Hittills har vi haft exakt 100 punkter på vår lista, varav rätt många är avprickade nu men det kommer garanterat tillkomma ett gäng till innan det här spektaklet är avklarat.

    Det känns som att det inte direkt kommer bli några fantastiska inlägg här fram tills dess, men jag tänker ta mej tusan göra klart blogg100 nu när jag kommit så långt.

    Det är åtminstone någon här hemma som inte är det minsta stressad. Det är inte jag.

    Det är åtminstone någon här hemma som inte är det minsta stressad. Det är inte jag.