Don’t mind me, jag står här lite bara

    Idag vaknade vi lite väl tidigt kan jag tycka, speciellt eftersom Jonas ska jobba över ikväll så vi ska vara själva hela dagen fram till läggning. Det hade varit trevligt att vakna till lite själv först men det tyckte inte Freja som väckte mig.

    Hittills har det varit som vanligt när vi vaknar tidigt, mest en enda lång väntan på att det ska bli lunchtid så att barnet får sova och bli på lite bättre humör. Vi gick och handlade och gick en längre sväng på vägen hem, förbi förskolan där vi ska börja. Precis då fick Freja nog av att sitta i vagnen så vi stod typ en kvart precis utanför gården för att titta på små stenar och pinnar på marken. Precis där vi stod var det ett staket så jag tror inte man såg Freja inifrån gården, utan ur deras perspektiv stod det en tokig människa och glodde i sin ensamhet. Skoj.

    Det ser trevligt ut i alla fall på förskolan. Såklart var det superidylliskt idag med det fina vädret och en pedagog som satt och blåste såpbubblor i vinden och alla barnen skrattade förtjust. Gissar att det kanske inte riktigt är så alltid men det kan gärna få vara min mentala bild ett tag till.

    Det är såpbubblor och endast såpbubblor som gäller just nu. Fick Freja bestämma skulle vi sitta på golvet och blåsa bubblor precis hela tiden.

    Det är såpbubblor och endast såpbubblor som gäller just nu. Fick Freja bestämma skulle vi sitta på golvet och blåsa bubblor precis hela tiden.