Blandat

Ett foto i timmen – 5 maj 2016

Jag hade alla förutsättningar idag att faktiskt lägga ut det här inlägget tidigare och fylla på det under dagen. Dock har det varit strul med att bildtexter inte kommit med som de ska och då liksom låste det sig lite för mig att jag inte skulle få mina vanliga bildtexter. Sjukt märkligt bestämde jag mig för nu så nu lägger jag ut detta i alla fall så får jag väl lösa det sen.

Ett foto i timmen alltså, denna extremt händelserika dag.

8.00ish: Freja startar dagen med en sefiesession. Bra frisyr.

9.00: Frukost med sångstund, tydligen ett vanligt inslag i vardagen när pappan är hemma.

10.00: Dags för shoppingtur eftersom både jag och Jonas var i skriande behov av sommarkläder.

11.00: Kolla in drakarna på Stora torget på vägen hem.

12.00: Sovstund för Freja. Jonas parkerade sig på balkongen med en god bok. Jag tog på mig en varm tröja och gick in och satte mig vid datorn. Inomhus <3.

13.00: Försökte bli klok på mina bildtexter, när det inte funkade så började jag nåt projekt att kategorisera upp inlägg här på bloggen istället.

14.00: Tvingade Jonas att hjälpa mig med stativet så jag kunde fota mig själv. Pga varför inte.

15.00: Tillbaka på torget, denna gång för fika.

16.00: Det här är helt klart en bättre bild på mig. Sjukt svårt att ta bild med korv utan att se ekivok ut. Sjukt svårt att ta selfie i motljus när man inte ser hur det ser ut.

17.00: Vilostund på köksgolvet innan middag.

18.00: Så himla god middag. Den här såsen är godaste fisksåsen. Har ingen aning om hur man gör den men jag tror att det är enkelt.

19.00: Sovdags för små barn.

20.00: Så meta! Dricker te och fixar med det här inlägget. Det är för övrigt tur att jag är ledig idag, nu är det bara två bilder hittills på en datorskärm. Hade jag jobbat så hade det varit såna här bilder 9 timmar i sträck.

21.00: Vi plockar bort alla grejer i fönstren så att fönsterputsaren ska komma åt imorgon.

22.00: Jag behöver inte gå upp med Freja imorgon så nu i stort sett tvingar jag mig själv att vara uppe länge trots att jag är supertrött. Jonas lirar GTA i vardagsrummet och det är rätt mysigt. OBS notera att det inte längre ligger massa tvätt på sängen bakom mig, vi har nämligen plockat undan här hemma. Mest Jonas. Men jag tog bort tvätten.


6 svar på ”Ett foto i timmen – 5 maj 2016”

  1. Frukost med sångstund, det var inte illa det! Här talar vi inte med varandra, överhuvudtaget alls, innan frukost och påtåren, för allas vår trevnad… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *