Naglar och glowsticks

  Imorse drog jag med mig min lilla familj till MoS. Jonas behövde köpa en skjorta till bröllopet och jag skulle fixa mina naglar som var i rätt stort behov att lite kärlek. Skjortköpet blev det inget med men nagelfixet gick över förväntan. Jag bestämde mig efter lite velande för att klippa ned mina stackars skivade naglar och göra en förlängning istället. Valde ljusrosa schellac och tänker att med lite tur så kan de fortfarande vara snygga inför bröllopet. Växer de för snabbt får jag väl ta och fixa till det i veckan innan.

  Supernöjd!

  Supernöjd!

  På eftermiddagen har jag tagit tag i några försummade pappershögar. När jag ändå höll på inne på kontoret så passade jag på att packa några påsar med lite aktiviteter till barnen som kommer på bröllopet. Har inte lagt någon superenergi på det men en grej som jag personligen är lite exalterad över är att vi packat ned lite glowsticks! Älskar glowsticks. Älskar att jag råkade knäcka några när jag packade ned dem så att jag fick ha självlysande armband ett tag. Och det finns några fler kvar här hemma som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till.

  Påsar med smått och gott. Häftade fast namnlappar på eftersom vi gjort placeringskort till barnen också.

  Påsar med smått och gott. Häftade fast namnlappar på eftersom vi gjort placeringskort till barnen också.

  Nu på kvällen har vi haft en vän med flickvän på besök och ätit middag. Väldigt trevligt. Nu är barnet nedbäddat, blivande maken placerad framför TV:n och jag ska ha mitt obligatoriska lördagskvällshäng framför datorn. Imorgon får jag sovmorgon och sen ska jag preppa mat inför veckan som kommer. Supertaggad på livet just nu!