Oväntat besök

  När jag vaknade imorse var jag övertygad om att den här tagen skulle bli lång, seg och otroligt tråkig. Jag sov så dåligt och för lite, och Freja vaknade alldeles för tidigt. Men sen fick vi spontant besök av en vän och hennes dotter och helt plötsligt blev dagen helt super istället.

  Det skiljer ett halvår mellan tjejerna (Freja är äldst) och hittills när vi setts har det mest varit att vi tagit hand om varsin bebis bredvid varandra. Men nu lekte de med varandra! Helt galet! Freja visade alla sina leksaker och showade off att hon kan gå nu. Vi satt i soffan och var helt lyriska. Tills det var dags för sovstund och min busunge helt plötsligt vägrade sova i sin säng så vi fick ta en lång lång promenad istället- vilket visade sig vara ett lyckodrag eftersom vädret blev sjukt fint.

  Dessutom kom Jonas hem tidigare från jobbet än han brukar och vi hann äta middag lite tidigare och hänga lite.

  Hade dagen varit slut nu så hade den varit närapå perfekt. Tyvärr är det istället dags för ännu mer bröllopsplanering. Vi sitter helt tysta på var sitt håll här hemma och laddar om efter att Freja lagt sig och snart ska vi dubbelkolla bordsplaceringen mot anmälningar och placeringskort.

  Hoppas det går snabbt, för jag är mitt uppe i en spännande bok som jag skulle vilja läsa färdigt så jag slipper undra vem mördaren är.

  Mitt allra bästaste barn.

  Mitt allra bästaste barn.