Sommar!

    Hallå, vilket väder! Fantastiskt!

    Ser dock inte fram emot alla kommande tjafs med Freja om att man måste ha kläder och solhatt på sig när det är såhär fint. Jag har ungefär världens känsligaste hud och är uppväxt med ständiga soleksem insmorda i kylbalsam. Man kan ju hoppas att Freja ärvt Jonas pigment men med tanke på hur torr och eksemig hon är så är det nog att hoppas på för mycket.

    Vi gick och köpte en ny solhatt till henne nu och på vägen hem tog hon väl av sig den kanske 15 gånger. Så det blir väl sommarens refräng gissar jag, att sätta tillbaka den på hennes lilla huvud. Ibland vore det toppen att kunna förklara att det gör hur ont som helst att bränna sig på öronen men jag tvivlar på att det skulle gå fram på många år. Jag menar jag är 30 och har aldrig solhatt.

    Förra sommaren när hon inte hade så mycket att säga till om.

    Förra sommaren när hon inte hade så mycket att säga till om.