Stresspåslag deluxe

    Den här veckan har varit lite tuff hittills. Det är som att det blev en sån urladdning med möhippan i helgen och att jag inte lyckats ladda upp mig igen. Jag var nog mer nervös än vad jag trodde för den. Jag var nervös att det inte skulle bli nåt. Att det skulle bli något men att ingen skulle vilja vara med. Att jag skulle göra något fel och sabba planeringen för alla. Så blev det såklart inte, inte något av det. Det var en superfin dag med superfint väder och många fina människor och roliga stunder.

    Under dagen då i lördags slogs jag dock av att ”Hjälp, bröllopet är så nära inpå att såna här grejer händer!”. Det är så himla mycket kvar att göra. Jag trivs ju vanligtvis när det är så men just nu känns det mest övermäktigt. Vet inte i vilken ände jag ska börja så istället gör jag ingenting. 

    Imorgon är det jobbdag och då hoppas jag bli hjälpt av rutinerna så att det slipper kännas så har panikartat. Nu ska jag ta ett bad och sedan krypa ned i sängen.