Sushi och filmkväll

  Igår kom vi äntligen iväg på den där pedikyren vi planerat ett tag. Denice och Maria gjorde mig sällskap och de är ju ett för himla trevligt sällskap alltså. Eftersom jag nu har fötter som man kan visa upp för omvärlden passade jag på att ta med bröllopsskorna till jobbet idag för att försöka gå in dem lite innan det är dags. Det är ju tur att det är ganska lugnt hos kunden, kände mig något uppklädd i satinskor med stilettklackar. De goda nyheterna är att skorna faktiskt är rätt bekväma så jag överlever nog dagen.

  Jag slog ihop datorn rätt tidigt för jag längtade hem till min familj. Varannan fredag är hämtmatsdag här hemma så vi gick till nyöppnade Sushi Yama och köpte hem en massa sushi. Det verkade gå hem även hos Freja som fick smaka av mina vegetariska rullar, men mest tyckte hon det var skoj att äta med pinnar och mumsa på en avokado jag hittade i kylen.

  När busfröt somnat tog vi en myskväll och kollade på film. Eller Jonas kollade, jag hade inte riktigt någon ro i kroppen så jag var väl mer fokuserad på att surfa runt på mobilen. Jag känner mig själv såpass bra att jag vet när jag behöver rensa skallen lite, så efter filmen gick jag ut på en promenad i området och bara gick. Och lyssnade på This week in Google. Nu är jag lite lugnare i själen och ska vila mig inför en ganska intensiv dag imorgon. Vi ska ju på fest för tusan!

  Vi är ungefär på samma nivå när det gäller pinnätande, Freja och jag. Hon går väl om när som helst.

  Vi är ungefär på samma nivå när det gäller pinnätande, Freja och jag. Hon går väl om när som helst.

  Jag älskar att gå runt och kolla på alla byggnationer i området! Det är så mycket framtidstro i det. Försöker passa på när jag kommer ihåg att ta lite bilder eftersom det förändras hela tiden.

  Jag älskar att gå runt och kolla på alla byggnationer i området! Det är så mycket framtidstro i det. Försöker passa på när jag kommer ihåg att ta lite bilder eftersom det förändras hela tiden.