Veckan innan

  Idag börjar sista veckan innan bröllopsveckan. Om mindre än två veckor är det meningen att vi ska gifta oss! Veckans planering ser ut såhär (så himla busy liksom):

  Måndag
  Jag är hemma med Freja och vi har inga direkta planer. Vi gick på en lång promenad i morse och ska gå och shoppa lite när hon vaknar efter middagsluren. Vi behöver fler väskor från Stadium att packa i, och jag behöver nåt snyggt att ha på mig på lördag då vi ska på fest.

  Tisdag
  Inga som helst planer här heller. Det ser ut som att det ska bli fint väder så vi kanske går till parken och matar änderna. Thug life.

  Onsdag
  Jag har ”långvecka” med Freja så jag är hemma på onsdag också. Tänkte att vi ska åka in till stan och hänga med ett gäng på Kentor som ska springa intervaller på lunchen. Ska se om jag har någon annan föräldraledig vän som vill ses på eftermiddagen. Ska också hämta bröllopsprogrammen som jag fått hjälp att skriva ut.

  Torsdag
  Jobbdag. Ska på ett lunchseminarium som heter ”Insikt genom segmentering”, vilket tro det eller ej lät ganska intressant. Annars är det en vanlig dag bara. Ska eventuellt försöka boka in en pedikyr på kvällen när jag ändå är i stan.

  Fredag
  Jobbdag, sen hem och mysa med hämtmat. Vika bröllopsprogrammen vore bra om vi hann med.

  Lördag
  Partylördag! Freja ska sova hos sin farmor och vi ska på partaj med tema Glitter och glamour. Rätt taggad på detta, det ska bli himla skönt att koppla bort bröllopstankar lite och bara ha skoj. Dessutom tillsammans med Jonas, det är sällan vi kommer iväg båda två.

  Söndag
  Ett förhandstips är väl att det blir en lugn dag… Eftersom vi åker till Falun på torsdag nästa vecka är det inte så mycket mat att förbereda. Däremot är det väl dags att börja packa tänker jag, plus så har vi bokat in Jonas pappa som ska hjälpa oss att polera våra ringar. Och så är det ju Mors dag för tusan!

  Morgonpromenaden bjöd på fantastiskt väder och en massa natur. Längst där borta i bild bor vi. Vänder en sig 180 grader finns början på Järvafältet, naturreservatet som vi bor granne med.

  Morgonpromenaden bjöd på fantastiskt väder och en massa natur. Längst där borta i bild bor vi. Vänder en sig 180 grader finns början på Järvafältet, naturreservatet som vi bor granne med.