Virrpanna deluxe

    Hjälp, jag är så hima virrig idag. Det är meningen att jag ska packa i stort sett klart åt mig och Freja. Men jag lyckas inte få hjärnan att samarbeta och blir bara mer och mer stressad. Jag har i alla fall lyckats packa det allra viktigaste, dvs klänning, skor och ring.

    Det är väldigt ovant för mig att känna såhär. Jag brukar alltid annars vara den med stenkoll i alla lägen men nu är det som att det inte går att förbereda sig tillräckligt för att det där lugnet ska infinna sig. Jag kommer på nya grejer hela tiden som skulle kunna hända. Egentligen helt jäkla onödigt eftersom jag ju kommer att göra mig iordning mitt i centrala Falun. Så skulle klänningen gå sönder är det fullt möjligt att springa till Åhlens och köpa säkerhetsnålar, jag behöver liksom inte släpa med det hemifrån. Samma om jag har glömt nåt.

    Kan inte ens tänka ut vad jag ska packa med mig för vanliga kläder att ha på mig på fredag och söndag. Det kommer bli skitbra det här.