Crisis averted

  Jag behövde fixa mina naglar idag och vi hade ett annat ärende till MoS så imorse packade vi in hela familjen och styrde mot motorvägen. Typ alla var på dåligt humör (Freja vaknade 05.38, yay). När vi åkt nån minut kände jag bara att ”Nääää vilken dum idé det här är”. MoS på en regnig lördag med tjurigt barn och två vuxna som inte gillar folksamlingar. Så vi bestämde hastigt att Jonas och Freja skulle stanna hemma. Typ årets smartaste drag!

  Med familjen i tryggt förvar hemma var jag hundra gånger mindre stressad och överlevde parkeringsletandet som garanterat hade varit döden med en liten donna i bilen. Åt lunch i lugn och ro på icha icha (fantastiskt gott, rekommenderas!), bytte glasen som skulle bytas och köpte med varsin present åt Jonas och Freja. Sen att jag fick åka en vända till på grund av inga nageltider är en annan historia…

  Nu har vi ätit grymt god kyckling med ädelost och ska ge oss på att spela lite sällskapsspel. Vi har också bestämt att det är dags att dricka upp några av alla dessa vinflaskor vi har i barskåpet sedan massor med år tillbaka, så nu jobbar vi sakta med säkert på ett Amaronevin från 2007. Väldigt otypiskt oss. Rätt tung smak.

  Naglar före och efter. Så skönt att vara av med de långa tipparna, nu ska de få växa till sig naturligt.

  Naglar före och efter. Så skönt att vara av med de långa tipparna, nu ska de få växa till sig naturligt.

  Varsin tröja till stor-Brander och lill-Brander.

  Varsin tröja till stor-Brander och lill-Brander.