Det blev lunch idag också

  När jag är själv hemma med Freja äter hon ofta nån typ av halvfabrikat till lunch. Det går inte att göra något mer fancy när hon vägrar vara själv och helst ska bli buren hela tiden, speciellt när hon är trött och hungrig. Så idag gick jag till frysdisken på Ica på jakt efter någon typ av variation från fiskpinnar, köttbullar och potatisbullar. Lyckan alltså när jag hittade ostknyten. Freja älskar ost och smördeg så det kändes som en given hit, vilket det var också. Så, eh, tips!

  1 kommentar till “Det blev lunch idag också”

  1. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has aided me out loads.
   I’m hoping to give a contribution & assist different users like its helped me.
   Good job.

  Kommentarer är stängda.