Blandat

Det var ju för tur att jag packade regnjackan

Världens längsta dag idag. Äntligen kom jag iväg på cykel till jobbet. Det är skitbra cykelväg hela vägen in till stan härifrån. Jag är inte i skitbra form för att cykla. Tyvärr insåg jag det ungefär halvvägs hem när det inte fanns något att göra än att trampa på och se glad ut. Precis efter att jag kommit till den insikten kom ösregnet till Järvafältet. Så det var kul.

Kvällen har inte bjudit på det allra bästa humöret hos någon av familjemedlemmarna. Jag är trasig i kroppen, Jonas är så himla trött och Freja som var jättetrött för en timme sedan är nu när hon ska sova jättepigg.

Och så skulle jag förbereda en presentation jag ska hålla på jobbet ikväll. Men dokumentet jag behöver är  på datorn på jobbet. I och för sig i Dropbox, men kunden vi sitter hos har blockerat Dropbox på sitt nät så den synkar bara när jag inte är uppkopplad på det nätet. Tänkte inte hela varvet runt när jag packade för att dra mig hem idag.

Som tur är så har jag tid imorgon bitti att förbereda mig så nu tar vi istället tidig kväll. Vi ska äta lite godsaker och sitta väldigt still ett tag så känns det nog bättre sen.

Imorse var jag i alla fall på topp! Riktigt skönt att vara ute i friska luften.
Imorse var jag i alla fall på topp! Riktigt skönt att vara ute i friska luften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *