Liksom en vanlig tisdag

    Pang bom tillbaka in i vardagen idag. Freja tyckte att 05.00 var en bra tid att vakna. Jag håller inte riktigt med. Det har inte blivit jättemånga knop gjorda, men jag har i alla fall lyckats baka mer bröd och köra några tvättmaskiner.

    Nu har jag börjat så smått att gå igenom alla bilder från bröllopet. Vi har skickat ut en länk till Google drive där alla som var där kan ladda upp sina foton, eftersom vi knappt tog några egna bilder. Sen väntar bilderna från fotografen också, men det dröjer väl gissar jag.

    Igår när jag kollade kalendern insåg jag att jag ska på middag ikväll med några gamla kollegor ikväll. Mycket trevlig, dock var jag inte riktigt beredd på det så måste försöka städa undan här så jag inte lämnar Jonas ensam med Freja mitt i det bombnedslag som just nu är vårt hem. Och nu tror jag barnet vaknade så då behöver jag underhålla henne också.