Sommarfokus

  Jag skrev ju om igår att jag nog behöver ett nytt projekt att sätta tänderna i. Har insett idag att det nog är mer sant än jag trodde. Jag mår inte bra av att inte ha någon styrning i livet. Speciellt nu när det börjar bli sommar och allt går på halvfart på jobbet får jag myror i benen. Jag vill ju veta vad som ska göras och känna att jag bidrar hela tiden.

  Så nu på kvällen har jag satt mig ned och försökt hitta fokus igen. Det jag har kommit fram till är att den här sommaren ska gå i familjens och hälsans tecken. Jag vill hänga mycket med Jonas och Freja, hitta på grejer i närområdet och försöka komma iväg till Dalarna. Och så ska vi åka på någon sorts bröllopsresa också ju!

  Jag vill fortsätta springa nu när jag hittat någon sorts glädje i det. Minst ska jag göra klart Couch25k, tror att det är kanske 8 pass kvar. Och så ska jag lägga av med röka. Igen. Helt sjukt att det liksom smugit sig på igen och jag inte ens längre kan säga att jag bara feströker. För det gör jag inte, jag jobbröker också. Så extremt löjligt och dumt och inte alls vad jag vill egentligen.

  Vi ska fortsätta att äta bra. Det har blivit en sån extrem skillnad på våra matvanor det senaste året, men hela tiden ligger det på lur att det är så enkelt att bara gå och köpa hem något. Dyrt och onödigt. De pengarna kan vi lägga på roligare saker.

  Sist men inte minst behöver jag träna på att göra ingenting. Jag måste faktiskt inte prestera något hela tiden. Det går utmärkt att bara hänga i soffan också.

  Förra sommaren när vi firade midsommar i Rättvik. Fina dagar med nästan hela min släkt på mammas sida.

  Förra sommaren när vi firade midsommar i Rättvik. Fina dagar med nästan hela min släkt på mammas sida.