Jobb, spraytan och Pokémon GO

    Jahopp, då var det slut på minisemstern och jag är tillbaka på jobbet. Det är inte allt för betungande dock, har ju en femdagarshelg som stundar alldeles strax. Idag har jag suttit helt ensam hos kunden och bara betat av massa grejer, det känns riktigt produktivt.

    Svängde in på spraytan på vägen hem. Det kanske är dags att byta ställe? Det jag går till ligger lite avigt till och dessutom är det andra gången jag fått vänta mer än en kvart trots att jag bokat tid. Helt ok med väntetid men det känns inte riktigt som att någon bryr sig om en när man sitter där och väntar och ingen ens berättar att det kommer bli försenat.

    Till middag idag testade vi en ny rätt som nog kommer få en plats i matschemat, återkommer med recept! Sen pysslade Jonas och Freja lite med sitt konstprojekt de håller på med. Det gick toppen tills Freja slängde ned en penna från balkongen, så jag fick agera ninja och hoppa in på grannarnas uteplats för att hämta den. Ja, jag plingade på först, men de var inte hemma.

    Jag har laddat ned Pokémon GO efter att läst den här eminenta guiden hos Teknifik. Kanske ska jag trotsa det lite halvkassa vädret och ge mig ut och testa. Har dock en sån fruktansvärd träningsvärk i låren efter att jag gått ut alldeles för hårt med kettlebellen igår så just nu känns det som att det får vänta.