Min snurriga lilla unge

  Jag älskar semester! Nu är det ju i och för sig söndag så just den här dagen hade väl varit likadan om Jonas hade jobbat. Men nu har vi tre hela dagar till att umgås på innan jag ska jobba på torsdag!

  Det har varit en klassiskt lugn dag idag. Jonas och Freja har lekt i sandlådan, vi har gått några shoppingsvängar och jag har pysslat lite i köket och vid datorn. Helt perfekt, tänk om livet alltid kunde vara såhär.

  Freja har fått för sig den här veckan att det roligaste som finns är att snurra runt på stället. Hon har superduperkul och sen helt plötsligt blir hon jättesnurrig och ramlar. Man skulle kunna tro att hon skulle bli avskräckt av det men det verkar nästan som att hon tycker det är kul. Förutom när hon slår sig mycket, då vill hon gråta av sig lite i ett knä. Och sen ska hon ned och snurra igen. Barn är så logiska.

  Gullfamiljen!

  Gullfamiljen!

  Ibland lagar man så god mat att man bara måste föreviga den. Så var fallet idag.

  Ibland lagar man så god mat att man bara måste föreviga den. Så var fallet idag.