Ännu ett restaurangbesök

    Idag har vi vågat oss iväg på ännu ett restaurangbesök. Den här gången var det dock tre personer under 1 1/2 år närvarande så det var lite mer kaos överlag och inte bara för vår familj. Har längtat så efter att få träffa det gänget så jag släpade iväg hela familjen trots hällregn (tack vädret, älskar dig!). Det är ju lite svårare att föra en konversation dock, minst sagt. Igenkänningsfaktorn på bild nummer 2 här är rätt hög nuförtiden.

    Imorgon ska jag jobba, och för första gången på väldigt länge är jag rätt opepp på det. Jag försöker se det positiva i att det förhoppningsvis är svalare på kontoret, att ha en anledning att sminka mig och att det är bra att få längta lite efter min familj. Tror att familjen ifråga kommer ha det rätt bra med en liten paus från en grinig morsa som bara klagar på värmen och inte duger nåt till.

    3 dagar kvar till semester.

    Partners in bus och husets sötnosar.

    Partners in bus och husets sötnosar.