Äntligen sommar!

    Idag har Jonas gått på semester. Det är så himla obeskrivligt skönt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Det har varit tufft tidvis under våren de dagar jag varit hemma med Freja. Jag har ju inte någon familj här i Stockholm och de vänner jag har som också är lediga har funnits långt bort. Det har inte liksom inte funnits något naturligt umgänge för mig som är rätt blyg och inte gärna föreslår playdates eller tar kontakt i lekparken. Ganska mycket hemmamys bara vi två alltså.

    Men nu är den perioden i stort sett över. Nu ska vi njuta av några sommarveckor där vi är lediga alla tre de flesta dagarna och sedan börjar vårt lilla lilla barn på förskolan. Det är såklart stort och läskigt, och precis som alla andra mammor undrar jag hur i hela friden det ska gå för henne när nån annan ska ta hand om henne (stalltips: alldeles utmärkt). Men jag ser också fram emot att börja jobba heltid igen och få en daglig dos hjärngympa och umgänge med vuxna människor.

    Och så ser jag så ofantligt mycket fram emot den här sommaren. Vi har knappt några planer vilket är precis som jag vill ha det. Anywhere is paradise, som det heter.