Piprensare <3

  Jag är helt värdelös på att leka, det är jag den första att erkänna. Jag har ingen som helst fantasti och blir uttråkad på två sekunder av att bygga klossar och krama gosedjur. Och så är jag helt värdelös på att rita. Lagom kul när min avkomma fått för sig att rita är hennes enda kall i livet. Alltså på riktigt:

  Jonas ritar

  Jonas ritar

  Jag ritar

  Jag ritar

  Men! Jag har fått en insikt idag: Jag är ju en pysselmamma! Det är ju det jag ska göra! Detta insåg jag när jag desperat behövde hitta på något för Freja att roa sig med. Hon gillar ju att plocka smågrejer i och ur olika behållare, så jag klippte isär lite sidenband jag hade liggande och knöt till knutar så att hon kunde plocka med det. Sen plockade jag fram piprensare och satt och gjorde olika figurer och det var då det slog mig. Det här är ju uthärdligt! Till och med lite kul!

  Det är ju en hel värld av flirtkulor och äggkartonger som öppnar sig här. Jag ska dammsuga internet efter de allra bästa pysslen att göra med barn (eller ja, i närheten av barn). Vad har ni för bra pysseltips?