Skål- och matöverdrag – recension

  Alltså plastfolie. Det kan ju vara det värsta som finns. Vi köper ändå den dyra varianten som ska ha ”extra bra fästförmåga”. Bitch please. Funkar inte. Därför blev jag orimligt exalterad över de här matöverdragen från smartasaker.se. Lite som en duschmössa för maten liksom. Dessa har jag köpt för egna pengar.

  Vissa duschmössedrag ja. Vissa duschmössedrag ja. Funkar ju fint det här. Funkar ju fint det här. Här med. Här med. Ok, nu är jag imponerad på riktigt, de stora passar på en ugnsform. Ok, nu är jag imponerad på riktigt, de stora passar på en ugnsform.


  Slutsats och betyg

  Riktigt bra faktiskt, över förväntan. Funkar precis som beskrivet, varken mer eller mindre.

  Idé

  Pris

  Nytta för oss

  3 kommentarer till “Skål- och matöverdrag – recension”

  1. Men Gud så smart!!! Jag kan verkligen bli TOKIG på plastfolie… ibland slutar det ju med att man knölar ihop stora bitar och slänger, haha 😉

  2. Andreas Gruvhagen

   Kul blogg! Jag har också frustrerats över samma sak och förundrats över hur bra vidhäftning restaurangers gladpack har. Vi kör nu med Ninjaplast som jag inbillar mig ha lite bättre vidhäftning men framför allt är fummelfri

   1. Carin H Brander

    Ja det gör ju saken ännu värre, jag har jobbat på restaurang och vet ju hur bra det kan vara. Frustrerande att det inte är samma kvalitet.

  Kommentarer är stängda.