Skål- och matöverdrag – recension

Alltså plastfolie. Det kan ju vara det värsta som finns. Vi köper ändå den dyra varianten som ska ha ”extra bra fästförmåga”. Bitch please. Funkar inte. Därför blev jag orimligt exalterad över de här matöverdragen från smartasaker.se. Lite som en duschmössa för maten liksom. Dessa har jag köpt för egna pengar.

Vissa duschmössedrag ja. Vissa duschmössedrag ja. Funkar ju fint det här. Funkar ju fint det här. Här med. Här med. Ok, nu är jag imponerad på riktigt, de stora passar på en ugnsform. Ok, nu är jag imponerad på riktigt, de stora passar på en ugnsform.


Slutsats och betyg

Riktigt bra faktiskt, över förväntan. Funkar precis som beskrivet, varken mer eller mindre.

Idé

Pris

Nytta för oss

3 kommentarer till “Skål- och matöverdrag – recension”

  1. Andreas Gruvhagen

    Kul blogg! Jag har också frustrerats över samma sak och förundrats över hur bra vidhäftning restaurangers gladpack har. Vi kör nu med Ninjaplast som jag inbillar mig ha lite bättre vidhäftning men framför allt är fummelfri

    1. Carin H Brander

      Ja det gör ju saken ännu värre, jag har jobbat på restaurang och vet ju hur bra det kan vara. Frustrerande att det inte är samma kvalitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *