Hemmet

Strumpsnoddar – recension

Vi har ju kört rätt länge med strumpklämmor här hemma, och jag är grymt nöjd med dem. Så såg jag de här strumpsnoddarna och tänkte att jag skulle testa hur de står sig i konkurrensen. De är köpta från smartasaker.se med mina egna pengar.

Spar tid! Spar pengar! Spar tålamod! Spar ordning! På något sätt gör de här att tvättkortgen aldrig blir överfull igen! Inte alls samma grön som på produktbilden!
Spar tid! Spar pengar! Spar tålamod! Spar ordning! På något sätt gör de här att tvättkortgen aldrig blir överfull igen! Inte alls samma grön som på produktbilden!
För att det skulle kännas som att de satt säkert behövde jag vira dem två varv. Det var inte så lyckat, eftersom de pajade i första tvätten.
För att det skulle kännas som att de satt säkert behövde jag vira dem två varv. Det var inte så lyckat, eftersom de pajade i första tvätten.
Mmm, här under är det säkert rent.
Mmm, här under är det säkert rent.

Slutsats och betyg

Nä. De här var inte alls bra, speciellt inte i jämförelse med klämmorna. Hade jag inte haft klämmor hade jag kanske använt dem, fast troligen inte. Det känns inte som de sitter säkert om man bara sätter på dem, men de fixar inte att viras två varv. Och oavsett känns det inte riktigt som att det blir rent överallt.

Idé

Pris

Nytta för oss


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *