Tillbaka på hemmaplan

    Alltså visst det var ju jättekul på landet igår. Men vad i hela friden är grejen med alla dessa myggbett? Det kliar överallt på hela kroppen, och jag har fått flera på såna där skitjobbiga ställen, typ fötter och händer. Det verkar som att Freja kanske klarat sig dock, det vore ju en välsignelse.

    Nu är vi hemma igen. Vi passade på att åka när Freja skulle vila efter lunch och det gjorde vi nog rätt i. Hon sov i stort sett hela vägen och verkade inte må dåligt alls. Älsk på Postafen alltså! Jag är väldigt glad över att vi kommer kunna åka lite längre med bil trots allt och inte fastna här i Stockholm. Det hade varit väldigt sorgligt att inte känna att vi kunde åka till Falun där min familj finns.

    Efter middagen – som bestod av pulled pork, för vi är sådana som har sånt i frysen – så har vi myst och kollat på film. Eller Jonas kollade på filmen, jag sov mest. Den var säkert bra. Nu är klockan tio på kvällen, men jag tänker faktiskt inte gå och lägga mig. För det är semester och det betyder att jag får sovmorgon varannan dag! Lyckoruset!