Yay höst!

    Så var semestern över, bara sådär. Ingen segstart här, utan vi börjar med att Jonas åker iväg på en resa imorgon – samma dag som jag ska börja jobba heltid igen och Freja ska vara på förskolan. Vi är alltså ensamma hemma ändå till lördag kväll, då det för övrigt är tänkt att jag ska gå på fest. Vilken himla tur att vi har familj som kan hjälpa till.

    Idag är jag hemma tillgänglig medan Freja är på förskolan, och försöker se till att förbereda veckan så det ska gå så smidigt som möjligt. Alla kläder är tvättade. Mitt klädschema är uppdaterat inför hösten med ett litet nytt tänk. Frejas kläder är sorterade i kompletta outfits som det bara är att ta fram.

    Jag har gjort en paj som räcker till middag två dagar. Vi har köpt Froosh så att inte Frejas farmor behöver krångla med eftermiddagssmoothien. Jag håller som bäst på att frysa in banan och äpple på prov, allt för att försöka undvika så mycket kompletteringshandling som möjligt i veckorna. Det ska ju bara användas till smoothie så det borde ju funka tänker jag.

    Det ska handlas hem lite grejer och sen väntar jag bara på svar från min chef. Jag hade nämligen förträngt den lilla detaljen att jag inte riktigt vet var jag förväntas vara imorgon (ah, konsultlivet). Annars är vi all set för hösten! Som jag längtar efter vardag.