Ett litet litet syskon

  Uppdateringsfrekvensen här har gått ned rätt mycket på senaste tiden, och det har sin rimliga förklaring: Jag är gravid!

  Det har liksom varit svårt att tuffa på som vanligt när jag dels varit trött som ett as, rent ut sagt, och dels inte känt att jag kan skriva om det tidigare.

  I slutet på mars ska Freja få ett litet syskon och jag är överlycklig – och alldeles livrädd. Att vara gravid passar mig inte riktigt, det är alldeles för mycket ovisshet och konstiga krämpor. Men nu har vi i alla fall fått se det lilla fröet, och allt var så fint och såg så bra ut, så jag försöker hitta lugnet i det. Välkommen lilla vän!

  Rätt slutkörd men glad ändå.

  Rätt slutkörd men glad ändå.

  Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.

  1 kommentar till “Ett litet litet syskon”

  Kommentarer är stängda.