Gravid i vecka 16

  Idag blir det vecka 16 enligt gravidappen. Förra veckan stod det att jag skulle börja känna mig mindre trött – jo tjena. Den här veckan står det att omföderskor kan börja känna fosterrörelser, men det tror jag inte kommer hända än på ett tag. Med Freja dröjde det länge innan jag kände något, och dessutom tror jag att jag har moderkakan i framkant den här gången om jag inte hörde helt fel på KUB.

  Jag har ju klagat i flera dagar över att jag är trött så det är ju ingen överraskning att jag tänkte klaga lite mer på det. Det beror nog inte bara på bebisen utan säkert också på att jag äter skitdåligt och nästan inte rör på mig alls, men jag orkar ju inte göra något annat än att ligga på soffan och äta glassbåtar! Moment 22.

  Just nu känns det faktiskt inte alls kul. Jag är såklart så tacksam och glad över bebisen som väntar, men jag vill liksom ha hen, inte graviditeten. Är redan trött på att kläderna inte passar. Vill inte gå upp en massa vikt igen och känna mig otymplig och inte som mig själv, men jag kan inte förmå mig att äta vettigt. Vill inte sova bort ett halvår av Frejas liv.

  Hej du där inne, hoppas tiden går fort tills vi ses!

  Hej du där inne, hoppas tiden går fort tills vi ses!

  Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.