Äntligen helg!

    Igår hade jag en riktigt crappy jobbdag, ingenting gick som jag tänkte och det blev extremt frusterande. Det var så skönt att få sätta sig på tåget hem och skaka av sig dagen för att istället fokusera på kvällen som låg framför oss. Vi hade middagsgäster i form av Denice och Jonas kompis Daniel. Det är så fint att se Denice och Freja leka, jag blir så glad att min bästa vän och min dotter klickar så bra. Freja var inte alls blyg trots att hon nog inte träffat Denice sedan vårt bröllop i juni.

    Idag är en ny dag med lite mer pepp, och vi har lagoma helgplaner som känns alldeles perfekt. Jonas är på IKEA och köper hem ett skåp – äntligen ska vi byta ut vår skitfula gamla tvättkorg till något lite mer genomtänkt. Jag var rätt bestämd på att vi skulle handla nån annanstans för en gångs skull, men nu har vi letat i ett år och inte hittat något som passar, så nu blir det IKEA ändå.

    Vi ska också göra oss av med våra ganska misslyckade chiliplantor som har stått och dött i ett fönster rätt länge. I de krukorna ska det istället flytta in skott från en annan planta som vi tog för några månader sedan. De har stått tre stycken tillsammans i ett glas och fått massor med rötter så det ska bli spännande att se om vi lyckas separera och plantera om dem.

    Mina bästisar!

    Mina bästisar!