Plötsligt händer det

    I ett tidigare liv jobbade jag några år på en pizzeria. Det pratade jag och Jonas om när vi precis träffats, och jag lovade att jag skulle göra pizza åt honom någon gång. Idag hände det, drygt 6 år senare. Egentligen så var det för att jag inte orkade laga något vettigt och hittade ett sånt där pizzakit på Ica, men det behöver ni inte berätta för Jonas. Så himla gott blev det i ärlighetens namn inte heller, men även dålig pizza är ju god pizza liksom.

    En mina mer geniala idéer är att köpa en hel ost, riva i matberedaren och förvara i frysen. Vi har alltid riven ost och då kan man få såna här mästerverk till middag på ett kick.

    En mina mer geniala idéer är att köpa en hel ost, riva i matberedaren och förvara i frysen. Vi har alltid riven ost och då kan man få såna här mästerverk till middag på ett kick.

    Gratis minikurs: 3 verktyg för dig som aldrig hinner klart

    Anmäl dig till en minikurs som ger dig fler verktyg att hantera en vardag som snurrar för snabbt.