Ett flexibelt jobb

    När jag planerade för att gå tillbaka till jobbet heltid så räknade jag inte riktigt in i ekvationen att jag skulle vara gravid och ha noll energi. Det tar lite mer på krafterna än vad jag hade räknat med. Jag tänker inte klaga dock, för jag har det väldigt väldigt bra. Inte bara har jag en man som drar ett stort lass just nu, jag har också ett ganska anpassningsbart jobb.

    Idag åkte jag hem efter lunch och jobbade de sista timmarna hemifrån, så jag kunde ha mjuka kläder och sitta som jag ville på stolen. Det lilla gjorde väldig skillnad och gav mig tillräckligt med energi för att hämta Freja, gå och handla, göra smoothie och fixa middag. Det blev inte den mest röjiga eftermiddagen, mest Daniel Tiger på TV och mys i soffan, men såna dagar behöver vi båda två.

    Imorgon tänker jag jobba hela dagen hemifrån, det innebär nämligen att jag kan sova två hela timmar längre på morgonen. Det är 1,5 timme restid och en halvtimme att göra sig presentabel som jag vinner. Nu är klockan åtta och jag ligger nedbäddad i sängen, väldigt tacksam över att jag har möjlighet att styra mitt arbete så. Och över min fina familj. Och över att det fanns choklad i kylen.

    Nån sorts middag till och med, fotad utan dagsljus pga Sverige.

    Nån sorts middag till och med, fotad utan dagsljus pga Sverige.