Skåp med tvättsortering

  Jahopp, så var den helgen till ända. Inte jättkonstigt att det känns som det gått sjukt snabbt, för jag har sovit stora delar av den. Är fortfarande så himla trött, minns inte att det var riktigt såhär tufft när jag var gravid med Freja. Fast då hade jag i och för sig bara mig själv att tänka på.

  Jonas tog tag i helgens projekt ändå och har fixat alltihop själv. Jag har verkligen världens bästa man! De nya växterna är planterade. Källsorteringen är kastad. Skåpet vi ska använda som ”tvättkorg” är färdigmonterat och står på sin plats.

  Jag har velat ha en möbel där vi kan sortera tvätten efter färg på en gång. Vi har letat massor efter typ en sittbänk med förvaring, med till slut blev det IKEAs TV-bänk BESTÅ i den högre modellen, men med låga lådor. Det fanns inga höga lådor, men det gjorde inte så mycket för det blev helt OK ändå. Lite tråkigt att man ser tvätten, men å andra sidan lätt att sortera den. Till och med Freja fixar det, även om hon inte riktigt klarar det här med vilken färg som ska vara i vilket fack.

  Nästa projekt är att få sovrummet målat så att det känns värt att fixa med ordentlig kabeldragning till TV:n. Sen behövs mer dekorationer till bänken. Och eventuellt någon lösning för att täcka för hålen så man slipper se tvätten. Till sist en bättre spegel, den vi har nu är lite svår att komma åt att titta i 🙂 Jag drömmer om att byta ut garderobsdörrarna till skjutdörrar med spegel, får se när det blir görbart.

  Att ta inredningsbilder är verkligen en styrka jag har.

  Att ta inredningsbilder är verkligen en styrka jag har.

  Kolla växter som lever!

  Kolla växter som lever!