Att träffa vänner när man har barn

    Idag hade jag bestämt mig för att vi skulle åka hem till Denice. Det var så länge sedan vi sågs och jag ville se hur de kommit iordning i sin nya lägenhet. 

    Dock var det ju ett smärre pussel att få till det. Freja behöver sova mitt på dagen och det ska hon helst göra hemma i sin egen säng, så vi brukar oftast inte komma iväg någonstans förrän efter det, runt 15 kanske. Nu hade Denice och Klas redan planer i eftermiddag så då fick vi tänka lite utanför boxen. Och så sjukt bra det blev! Vi åkte dit på frukost!

    Himla bra sätt att starta dagen. Vi var där i runt två timmar, åt skitgod frukost med våfflor och grejer och sen var vi hemma igen tio över elva så busungen fick sova middag. Det känns som vi åstadkommit massor och klockan är inte ens tolv.