En helg, ändå

    Inatt sov Freja hos sin farmor, och vi hade planerat någon form av date night igår kväll. Ju längre dagen gick dock så blev jag tröttare och tröttare, och planerna gick från middag ute och bio, till middag ute och hyrfilm, till att köpa hem Sibylla och kolla Luke Cage. Det var en riktigt mysig kväll ändå, och faktum är ju att det egentligen är sovmorgonen vi vill åt när Freja sover borta.

    Det som däremot inte varit så mysigt den här helgen är att jag inte orkat göra nästan någonting av det jag tänkte göra, vilket är så himla värdelöst. Igår somnade jag två gånger och sov bort flera timmar av dagen. Idag hade vi ett långt familjemöte och precis när jag satte mig för att göra det som hamnat på min lista så fick jag migränkänningar och fick lov att gå och lägga mig och vila. Det är inte ofta jag säger det, men nu är jag trött på att ligga i sängen. Jag vill åstadkomma nånting! Jag försöker acceptera att det är såhär det är att vara gravid småbarnsmamma som jobbar heltid, men ibland känns det tufft.

    Det var i alla fall himla fint när Freja kom hem idag. Det är så kul att leka med henne nu, hon vet precis vad hon vill och är så gosig. Ibland får hon för sig att hon ska gå till ett annat rum, så då säger hon ”Hej då mamma” och börjar gå – men efter någon meter stannar hon och utbrister ”Oj! Puss!” och springer tillbaka för en puss. Det är balsam för själen det.