Okategoriserat

En skam för Sverige 2

Igår hade jag lyxen att få komma iväg och se En skam för Sverige 2 tillsammans med min kompis Sebastian. Jag tycker att både Magnus Betnér och Soran Ismail är himla roliga (och vettiga) så jag blev sjukt glad att jag fick möjlighet att gå. Annars hade det bara blivit en sån där sak som vi hade pratat om att göra tills det var för sent.

Det var riktigt riktigt bra! Jag är full av beundran för standupkomiker. Vem som helst som pratat inför folk någon gång vet hur svårt det är, och då har i alla fall jag sällan krav på mig att också vara rolig. Det som är synd är att standup liksom måste upplevas live, vilket gör det lite svårt när man är småbarnsförälder att komma iväg. 

Anywho, riktigt skoj var det! Gå och se den om du har möjlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *