Frukost att ta med

    För att jag ska hinna med en arbetsdag utan att Freja ska behöva vara på förskolan till sent på kvällen så brukar jag oftast börja jobba himla jättetidigt. En bra dag hinner jag med bussen hemifrån 05.30. Då är det ju typ fortfarande natt och jag är inte så sugen på att äta frukost, speciellt inte som jag garanterat skulle väcka Freja om jag försökte laga till nåt hemma (ge mig ett tvåplanshus tack).

    Så, jag brukar ta med mig frukost – och min vana trogen har jag hittat absolut enklast möjliga att förbereda och ta med. Såna här burkar finns överallt, mina är köpta på Ica Maxi. Jag tar en sån, häller upp frysta bär i botten, fyller upp med nån sorts yoghurt och stoppar lite müsli eller knäckebröd eller nåt i därför avsett fack på locket. Klart.

    Vill man vara fancy så förbereder man flera på en gång. Det handlar egentligen bara om hur många burkar man vill köpa, för det håller sig väldigt bra i kylen. Jag är extremt kinkig med mat och bakterier och sånt och skulle lätt äta en sån här som stått i fyra dagar, så länge yoghurten är inom bäst före-datum.

    1 kommentar till “Frukost att ta med”

    Kommentarer är stängda.