Gravid i vecka 17

  Den här veckan har jag ganska mycket energi, till skillnad mot förra. Såklart kan jag inte glädjas åt det utan är istället superorolig för att jag inte känner mig gravid längre. Det känns som en smärre evighet till nästa ultraljud som är om några veckor.

  När jag hade skjorta på mig senast fick jag knäppa upp den efter halva dagen (som tur var hade jag tröja över). Behöver byta ut några plagg i jobbgarderoben, det är veckans projekt.

  Än så länge har jag klarat mig från både foglossning och halsbränna. Det ändå som egentligen hänt är att jag så sjukt osugen på mat som smakar asiatiskt eller hur man ska säga (kanske ingefära?). Sushi är ungefär det äckligaste jag kan tänka mig just nu, ge mig pasta och husmanskost. Jag hade likadant med Freja men då var det hamburgare och pommes jag inte alls kunde tänka mig.

  Ja, det syns ju i alla fall. Den här klänningen är för övrigt fantastisk, jag hittade den på HM och den är så himla mjuk och skön samtidigt som den ser helt ok ut. Hade den på middag i Barcelona med en snyggt halsband och klackar till och det såg uppklätt ut trots att jag kände mig som jag hade mjukiskläder.

  Ja, det syns ju i alla fall. Den här klänningen är för övrigt fantastisk, jag hittade den på HM och den är så himla mjuk och skön samtidigt som den ser helt ok ut. Hade den på middag i Barcelona med en snyggt halsband och klackar till och det såg uppklätt ut trots att jag kände mig som jag hade mjukiskläder.


  Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.