Gravid i vecka 18

    Jag håller med ”alla andra” som är gravida med andra barnet att det går väldigt fort den här gången. Med Freja gick jag och räknade dagarna, längtade till onsdagen när jag bytte vecka (bara det att jag kommer ihåg att det var på onsdagar!). Den här gången blir jag lika chockad varje gång det gått en vecka.

    Jag tackar varje dag som jag inte fått halsbränna, det är en sak jag minns som värdelös. Halsbränna och gravidklådan jag fick på slutet. Men alltså, drömmarna. Vad är det frågan om? Varför ska jag behöva drömma så jäkla skumt? Inatt drömde jag att jag och en kollega som också är gravid skulle utvisas ur landet av någon anledning som jag inte fick grepp om. Sjukt stressande. Förra veckan drömde jag att Freja plötsligt fått kropp som en tonårig kille, men att jag fortfarande behövde ta hand om henne som vanligt med allt vad bärande, påklädning osv innebär. Inte rimligt.

    Men! Det kommer ordna sig hörni. finns Det nämligen julmust att köpa numera. All is right with the world.


    1 kommentar till “Gravid i vecka 18”

    Kommentarer är stängda.