Gravid i vecka 19

    Den här veckan har jag börjat känna av graviditeten lite i kroppen. Jag har lite småont lite överallt, men inget som är hindrande på något vis. Jag har dock börjat känna mig så himla gravid helt plötsligt. Hittills har jag kunnat ha mina vanliga byxor t ex men det är det nog slut med nu.

    Energinivåerna är ganska höga, har hållit mig vaken till efter nio flera kväller i rad nu! Ju längre veckan går försvinner dock reserverna, men så är det ju vanligtvis också. Längtar tills fredagsmyset imorgon.

    Jag känner inte av några rörelser än, men kanske har jag haft någon sorts sammandragningar. Det är väldigt oklart alltsammans men något har jag i alla fall känt. Än så länge är jag inte så värst orolig för att jag inte känner något, vi har inte varit på RUL än och jag hade aldrig känt Freja när vi var på RUL med henne.

    Vi har så smått börjat prata om hur vi ska göra med vagn. Vi har ju en Emmaljunga Super Viking som man kan göra om till syskonvagn med en adapter, som vi har sagt att vi ska köpa, men det känns inte speciellt bråttom. Vi använder nästan bara vagnen till förskolan och affären nu, och jag tänker att i värsta fall så kan antingen Freja gå eller bebisen sitta i bärselen. Sen har vi en resevagn också som ligger i bilen, så vi har två vagnar om det skulle behövas. Får se hur det blir med det där, någon ny vagn kommer det i alla fall inte bli. 


    Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.