Gravid i vecka 20

    Nu börjar de komma så smått, krämporna. Jag är ganska öm i ryggslutet och är inte så supersmidig längre på att sätta mig på golvet. Och igår så dök den upp – halsbrännan. Sämsta grejen. Det är inte så farligt än men jag tar ut lite av ömkandet i förväg.

    Vi var på rutinutraljud i måndags och allt såg fint ut. Beräknad ankomst är framflyttad en dag, precis när jag hade lärt mig vilken dag jag byter vecka. Det såg ut som att det är liten lillasyster där inne, vilket är fantastiskt på alla sätt och vis förutom att vi inte kan enas om ett namn.

    Vi har pratat föräldraledighet och kommit fram till ett litet annat upplägg den här gången, tror att det kommer bli toppen. Jag kommer vara hemma längre på heltid i början, så kör vi halvtid några månader och sedan är Jonas hemma på heltid. Det känns tryggare nu att vara hemma på heltid när jag vet hur fort tiden går i början.

    Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.