Halloumi stroganoff

    Det är värst vad vi håller på och möblerar om i matschemat på sistone. Men det är som jag alltid sagt, omväxling förnöjer… Eh nej såklart jag inte brukar säga det. Men faktum är att vi har varit lite trötta på korvgrytan på senaste och kände att vi behövde något nytt fast i samma stil. Och vad är mer som korvgryta med ris än halloumi stroganoff? Typ inget. Vi kör det här receptet från eminenta Mera vego, fast jag skippar morötterna för det är liksom en grej för mycket att skära. Det går fint ändå.

    Det enda som är synd är att det är lite många kastruller involverade. Jag skulle vilja slippa koka linserna separat på något vis, men jag kan inte tillräckligt mycket om linser för att våga experimentera. Måste också lära mig att det inte går att sätta på riset och linserna på full sprutt samtidigt, då kokar de över på samma gång vilket kan bli lite svettigt eftersom det brukar tajma med att Freja absolut måste kramas just precis i detta nu.