Alla borde vara hemma jämt

    Idag är Jonas hemma och vabbar med Freja, och jag jobbar hemifrån eftersom jag hade tid på MVC imorse. Tänk om vi alltid kunde få ha det så! Alltså inte att Freja ska vara sjuk såklart men allt det andra är ju bara hur fint som helst. Jag vaknade först av alla imorse och gick upp och satte mig vid datorn, drack te och njöt av att familjen vaknade i sin egen takt. Dom har lekt och haft sig och Freja kommer in med jämna mellanrum för att ge mig en kram eller berätta något intressant. Just idag gör jag inget som kräver lång koncentration så det är bara välkommet, men annars hade det bara varit att stänga dörren till kontoret.

    Tänk va, om vi hade jobbat deltid hemifrån båda två. Vilken himla dröm det skulle vara. Och så kunde vi bo i mitt drömhus som ligger ute till försäljning just nu – 10 år för tidigt. Och ha släkt och vänner på besök jämt. Det hade varit fint det.