Blandat

Det förklarar saken

Jahaja, jag var på väg att bli sjuk, det var därför jag var så skräpig igår. Imorse när jag vaknade mådde jag som en påse skridskor, så jag fick vackert krypa ned i sängen igen. Somnade om till klockan tio, sen har jag mest ätit glass och kollat på Youtube.

Som tur är för mig var det redan bestämt att Frejas farfar ska hämta henne idag så jag behöver inte gå utanför dörren en endaste gång.

Vidhåller dock att det är sämst att vara sjuk när man är vuxen. Alldeles ensam hemma, så jag kan inte ropa efter mat och vatten. Ingen som kommer med godis och låneböcker som mamma alltid gjorde när jag var yngre. Och på jobbet hopar sig arbetsuppgifterna på ett sätt de inte riktigt gjorde när jag jobbade på McDonalds. Hoppas det går över fort!

Kolla vad fint det är i vårt sovrum nu när det är målat grått! Vi hade vita väggar förut vilket inte riktigt lyfte fram inredningen som är 99% vit.
Kolla vad fint det är i vårt sovrum nu när det är målat grått! Vi hade vita väggar förut vilket inte riktigt lyfte fram inredningen som är 99% vit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *