Familjemys

    Idag hade vi båda helt plötsligt väldigt lugnt på jobbet. Första gången på väldigt länge kändes det som, och vi passade på att kompa ut någon timme var och hämta Freja tillsammans. Det var verkligen precis vad jag behövde, fast jag nog inte visste om det. Det blir lätt att vardagen bara rullar på i samma spår så det var så tacksamt med några timmar då det inte bara var den vanliga ruljangsen.

    Inte för att vi gjorde något speciellt spektakulärt nu när vi äntligen umgicks hela familjen utan att alla var dödströtta. Nej, jag fick för mig att den här tiden bäst spenderades med att reklamera vår blender som gått sönder och hämta ut paket. Riktigt lyxliv! Men det gjorde liksom inget, för det var så fint att vara tillsammans. Skönt för mig att slippa rodda eftermiddagen ensam, kul för Jonas att hinna träffa Freja lite mer än bara middag och läggning. Rekommenderas.

    Nu är Freja nedbäddad och jag väntar på att hon ska somna så jag kan ta mig en riktigt lång dusch och sedan lägga mig och läsa. Jonas är och hjälper en kompis att flytta. Gärna för mig, då det innebär att en familj vi gillar flyttar till fem minuters bilavstånd från oss istället för att envisas med att bo i stan.