Förvaringsfunderingar

  På min lista med saker att göra hemma har jag just nu tre olika typer av förvaring jag vill lösa. För det första behöver vi en bestämd plats där vi lägger saker som ska ned till förrådet. Innan Freja hade jag nog sagt att vi får skärpa oss och gå ned med saker på en gång vi rensar bort dem, men nu är det inte alltid så lämpligt att gå iväg på en gång. Nu blir det istället att vi lägger in grejerna i kontoret/gästrummet – som har blivit någon sorts uppehållsplats för saker vi inte vet var de ska vara. Kanske skulle det funka med en till sån korg som jag köpte för att ha stickningsprojekt i?

  Det andra är en presentlåda. Jag vill väldigt gärna vara en sån som köper bra presenter när jag ser dem och sedan har en låda jag kan plocka fram dem ur när det är dags för en födelsedag eller så. Jag har till och med börjat, vi har ett skåp med lite blandade saker, men det behövs något bättre. Det kanske i och för sig ingår i det större projektet att byta ut skåpen på kontoret till Stringhyllor.

  Sen är det Frejas garderob. Utrymmet där är väldigt dåligt utnyttjat och nu börjar det ju lite dags att tänka på hur vi ska få plats med kläder till två barn där. Lite extra krångligt blir det eftersom hörnet den står i inte är rakt och man därför inte kan öppna dörren helt. Vi hade tänkt sätta in trådbackar där men det fick vi snabbt ge upp, för det gick inte ens att få in dem. Det går ju i och för sig att möblera om…

  Tips mottages tacksamt! Vad är era bästa förvaringslösningar, speciellt för barngarderober?

  5 kommentarer till “Förvaringsfunderingar”

  1. Jag har tyvärr inga tips alls men samma knepiga sits förutom att Fionas garderob bara är knökafull. Funderar på om det går att bygga trådbackarna i garderoberna? Alltså att ni sätter ihop dem på plats? Kanske lite meckigt och kanske inte går heller.

  2. Vi har samma problem hemma men kallar uppehållsplatsen för mellanstation. Framförallt kläder som blivit för små som ska packas ner och sorteras in i förrådet hamnar där.
   Vi kör med en liten byrå i vardagsrummet för kläder till Alva som vi vill komma åt lätt och en barngarderob i hennes rum. Lillräkan har fått en låda i min garderob tills vidare. Och i förrådet kör vi med plastbackar uppmärkta efter storlek.

   1. Carin H Brander

    Kan tänka mig att det är många som har samma problem! Plastbackar i förrådet har vi också, det funkar ju klockrent. Synd bara att det är kläderna som inte används som är bäst förvarade 🙂 Vi kanske ska ha bebisens kläder i vårt rum istället så länge, det tål att tänkas på.

  Kommentarer är stängda.