Gravid i vecka 21

    Yay, nu börjar sömnlösheten komma så smått. Har så himla svårt att somna om ifall jag vaknar på natten. Vaderna börjar bli ömma och fötterna börjar bli varma. Med Freja så fick jag så otroligt varma fötter och stackars Jonas som verkligen inte gillar fötter hjälpte mig varje kväll med att smörja och fixa med kylklampar och jag vet inte allt. Tänk vad fint om han kunde få slippa det den här gången.

    Jag känner inte av några direkta rörelser än. Det hade ju gärna kunna få sätta igång nu så jag slipper noja så mycket. Däremot har jag skitont i ryggen, vad nu det ska vara bra för.

    Nu är vi i alla fall halvvägs! Resten av tiden får gärna gå snabbt för jag är väldigt väldigt sugen på att träffa den här lilla krabaten.


    Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.