Gravid i vecka 22

    Allt gör ont. Typ. Det är som när man har gått mycket en dag och så är man trött i kroppen när man går och lägger sig men det är bättre på morgonen. Förutom att det inte är bättre på morgonen.

    I måndags var jag hos barnmorskan. Jag fick lyssna på hjärtljuden, vilket var väldigt trevligt då jag fortfarande inte känner bebisen speciellt mycket. Nu hoppar det till ibland, men det skulle lika gärna kunna vara något annat. Jag fick också tillsägelse att börja äta järntabletter, men jag har ännu inte tagit tag i det. Det är inte min favoritgrej med att vara gravid.

    Annars händer det väl inte så mycket just bebismässigt just nu. Vi väntar på att tiden ska gå mest, det känns för tidigt för att plocka fram några grejer eller köpa något. Jag försöker att låta kroppen vila, jobba hemifrån så mycket det går och ta det lugnt i största allmänhet. Inte heller det min favoritgrej, men jag måste om jag ska orka hela vägen. Snart är det jul i alla fall!


    Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.