Blandat

Ibland är allt inte toppen, och det är OK

Idag har jag haft den skräpigaste dagen på länge. Jag vaknade med så ont i ryggen att jag knappt kom upp ur sängen. Och när jag tittade ut så såg jag bara snö och halka så långt blicken nådde, så jag bestämde mig faktiskt för att jobba hemifrån. Hellre åstadkomma något här hemifrån än att släpa sig ut med värk och risk för att ramla.

Bara den lilla detaljen att det känns som jag inte åstadkommit något heller. Inget av det jag tagit mig för har blivit speciellt bra. Jag har haft huvudvärk hela dagen. Jag har ätit ungefär 4 skålar med fil och Frosties vilket väl kanske inte är det mest energigivande man kan stoppa i sig. Nu när jag gjorde mig redo för att gå ut och möta världen (läs hämta på föris) så bytte jag TILL leggings och myströja.

Men det är OK. Alla dagar kan inte vara toppen. Vi har haft några bra dagar, jag och energin. Jag köper det. Vi ska möta upp Maria med son för att hänga lite, Jonas kommer förhoppningsvis hem lite tidigare än vanligt och det blir fiskpinnar till middag. Och så provar vi igen imorgon.

Den här bilden är inte tagen idag.
Den här bilden är inte tagen idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *