Julklappar till 2-åring

  Julklappar till barn är ju verkligen det svåraste i hela världen ungefär. De växer upp så snabbt och sånt som var intressant när man sågs på midsommar kan vara helt ute till jul. Därför tänkte jag göra internet en tjänst och dela med mig av Frejas önskelista nu till jul, ifall det finns nån annan därute som ska köpa något till en snart tvååring och behöver idéer. Förutsatt att sagda tvååring gillar samma saker som våran då, vilket kanske inte är så troligt.

  • Tvådelad pyjamas (byxa och tröja)
  • Duplo
  • Balanscykel
  • Leksakskök
  • Leksaksmat och köksgrejer
  • Små mjukisdjur Babblarna
  • Hjälm
  • Dockvagn
  En liten jultomte förra julen

  En liten jultomte förra julen

  2 kommentarer till “Julklappar till 2-åring”

  1. Vi köpte ett helgalet typ dockskötbord all inclusive (det har en bad-del, skötdel, prylar, stol att sitta i) från Baby New Born till Stora när hon fyllde två. Fanns begagnat. Hon lekte inte så mycket med det då men nu med lillasyster så pysslar de en hel del med dockorna och gosedjuren. Och när kompisar är hemma är det väldigt uppskattat (hon är snart 4 nu). Så det kan vara ett litet tips – så får man ett stort paket vilket ju brukar gillas 😉

   1. Carin H Brander

    Oj hjälp, jag googlade på det här nu och det var en liten ny värld som öppnade sig. Vad mycket tillbehör det finns till dockor! Än så länge har vi bara en docka som leks med sparsamt men jag kan tänka mig att det blir intressantare när lillasyskonet kommer. Tack för tipset!

  Kommentarer är stängda.