Ny vinteroverall, vab och snölek

    Min tur att vabba idag! Nu är Freja dock frisk så imorgon blir det förskolan igen. Tur i oturen att vi varit hemma, det har ju snöat så in i bomben och hon har inte haft någon vinteroverall. Nackdelen med att köpa på Tradera istället för nytt, då måste man ju vänta flera dagar. Nu har dock paketet kommit, vi var och hämtade det imorse! Trodde att vi var kittade för vintern nu när hon har skor, overall, två fleeceoveraller, underställ, fleecekrage och tjocka vantar. Men då är såklart hennes vintermössa för liten så vi får skaffa en ny. Och så är mina täckbyxor spårlöst försvunna. Och jag behöver bättre strumpor och ett till underställ. Never ending story det här med bra kläder.

    Vi var ute en sväng nu på förmiddagen och invigde pulkan. Lätt skeptiskt barn i början, men sen tyckte hon att det var superskoj. Dessvärre är det lite svårt att acceptera att ”leka sanden” inte är ett alternativ – försökte sälja in ”leka snön” men det var tydligen inte lika bra. Nu är det lunchvila och jag får lite tid att pyssla med tvätt, ekonomi och sånt där skoj som kom på köpet med vuxenlivet. Fint ändå.