Aktiviteter till babyshower

  Igår hade jag turen att få gå på babyshower! Det är alltid så fint tycker jag, och jag längtar så tills det lilla knytet kommer till världen. De hade styrt upp så bra med dekorationer och sjukt mycket god mat, jag blev alldeles lycklig. Jag hjälpte till ytterst lite genom att hitta på lite aktiviteter som jag tänkte att jag kunde tipsa om:

  Brev till bebisen

  Jag förberedde en liten mall som alla fick fylla i som ett litet brev till bebisen (eller kanske mest till föräldrarna). Det var lite svårt att komma på vad man skulle skriva, till och med för mig som visste om det i förväg. Så det kanske kan vara en idé att förbereda gästerna innan så att de hinner tänka igenom vad de vill förmedla. Här kan du ladda ned mallen om du vill.

  Måla haklappar

  Jag köpte ett gäng vita haklappar på Ebay och tog med mig textilpennor (finns på t ex Panduro) så att alla kunde måla varsin. Även här kan det vara en idé att förbereda gästerna 🙂 Har du ork att sy egna haklappar som inte är i frotté så är det nog bättre också, det var inte helt lätt att måla på den skrovliga ytan.

  Vilka är dina bästa tips för babyshowers?