Gravid i vecka 25

    Den här veckan har ju mest varit skräp. En dag på kontoret, en dålig jobbdag hemifrån och sedan sjuk. Tjoho liksom. Graviditetsmässigt mår jag rätt bra ändå, men nu är ryggontet konstant och något jag måste förhålla mig till.

    Vi har fått omfördela ansvaret lite här hemma. Allt som innebär att böja sig eller lyfta får Jonas ta hand om. I gengäld ska jag ta över att slänga hushållssoporna och läsa saga för Freja varje kväll. Kanske inte ett helt rättvist byte man jag håller ju faktiskt på att tillverka en ny bebis till familjen, det räknas väl lite också.

    Föräldrapenningen är registrerad såg jag när jag loggade in på Försäkringskassan senast. Det gör det ju genast ganska mycket verkligare. Tänk att vi snart ska vara lediga igen, jag hann ju knappt börja jobba ordentligt. Faktum är dock att jag ser fram emot det mycket mer den här gången, nu när jag vet hur det är. Ska bli kul att se om jag fortfarande tycker det mest ska bli mysigt när väl bebisen kommit.


    Vi väntar en lillasyster till Freja, beräknad i slutet på mars 2017. Alla inlägg hittills om graviditeten finns samlade här: Gravid med andra barnet.